fbpx
  1. 1

Wat zijn dedicated wheels

Wielen die speciaal voor 1 automerk worden gemaakt, oftewel dedicated wheels, bieden de bezitter van het beoogde automerk vaak een aantal aantrekkelijke voordelen. Denk aan de optimale styling en de perfecte pasvorm op de auto. Of bijvoorbeeld het kunnen overzetten van de originele naafdop met het merklogo.

Automerken

Audi

Het ontwerp van Audi dedicated wheels is geinspireerd op de design karakteristieken van het Duitse merk. Ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde Audi modellen. De originele Audi naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware Audi liefhebber.

Meer weten?

BMW

Het ontwerp van BMW dedicated wheels is geinspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele BMW naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware BMW liefhebber.

Meer weten?

Mercedes

Het ontwerp voor de Mercedes dedicated wheels is geinspireerd op de design karakteristieken van het Duitse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde Mercedes modellen. De originele Mercedes naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware Mercedes liefhebber.

Meer weten?

Mini

Het ontwerp is geinspireerd op de design karakteristieken van Mini en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde modellen. De originele Mini naafdoppast in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware Mini liefhebber.

Meer weten?

Twingo/Smart

De DEZENT TS is het ideale winterwiel voor elke nieuwe generatie Twingo of Smart. Alle toepassingen hebben een ECE keurmerk, wat betekent dat het wiel 100% gelijkwaardig is aan de originele technische specificaties.

Meer weten?

  • Verkrijgbaar bij Dregema

    Komt u gerust eens langs in onze winkel!

  1. 1

Direct contact opnemen