fbpx

Lichtmetalen velgen of wielen

Bent u op zoek naar lichtmetalen velgen of wielen? In de winkel of webshop van Dregema treft u een ruim assortiment lichtmetalen wielen van merken als Enzo, Dotz, Dezent en AEZ.

Wat zijn lichtmetalen wielen?

Lichtmetalen wielen zijn velgen met een ietwat sportief karakter. Er is echter wel degelijk een verschil met gewone stalen velgen. Lichtmetalen wielen zijn ten eerste heel wat lichter van gewicht, waardoor de auto minder energie verbruikt en dus zuiniger rijdt.

Daarnaast zijn lichtmetalen wielen doorgaans iets duurder, juist door het gebruikte materiaal en het design van de velgen. Stalen wielen zijn vaak wat beperkt op het vlak van ontwerp en uitwerking, terwijl lichtmetalen varianten specifiek ontworpen kunnen worden en dus heel wat diversiteit bieden, afhankelijk van de persoonlijke wensen.

Tenslotte is er ook een verschil qua inchmaat in vergelijking met stalen wielen: zo zijn lichtmetalen varianten vaak groter, met een maximale omvang van wel 22 inches - terwijl dat bij stalen varianten vaak maar 17 inch is.

De voordelen van lichtmetalen wielen

Lichtmetalen wielen bieden enkele interessante voordelen. Zo zijn het de ideale wielen in de zomer, omdat ze gemakkelijker rijden op onbesneeuwde en droge oppervlakken. Er zijn echter ook al licht metalen soorten op de markt die perfect in de winter gebruikt kunnen worden, en goed bestand zijn tegen de harde weersomstandigheden die vaak van toepassing zijn. Hierdoor blijven ze mooier én gaan ze langer mee!

Lichtmetalen wielen zijn over het algemeen dan wel iets duurder dan de gewone stalen wielen, dat betekent ook dat ze steviger zijn en, zoals reeds genoemd, lichter en eenvoudiger te bewerken.

Goede bescherming

De wielen zijn goed te beschermen dankzij slotbouten. Hiermee voorkomt u dat dieven er mee aan de haal gaan. Wielen zijn immers steeds vaker het doelwit van dieven, en een goede bescherming is essentieel! Met speciale slotbouten is dit nagenoeg onmogelijk - er is een speciale sleutel voor nodig om ze af te kunnen halen

Licht metalen wielen

Licht metalen wielen

Lichtmetalen wielen van verschillende merken

Wielen zijn een essentieel onderdeel van uw auto, en u kiest ze dan ook bij voorkeur met zorg uit. Er zijn veel verschillende merken die licht metalen wielen aanbieden - zoals AEZ, Dotz, Enzo, Alcar en Dezent. Deze merken bieden wij aan in onze shop. Zo kunt u zeker zijn van een enorme diversiteit aan verschillende ontwerpen en eigenschappen! Alle merken die wij aanbieden leveren wielen van de beste topkwaliteit.

Licht metalen wielen AEZ

Licht metalen wielen Enzo

Licht metalen velgen Dotz

Licht metalen velgen Dezent

>> Meer informatie: AEZ

>> Meer informatie: Enzo

>> Meer informatie: Dotz

>> Meer informatie: Dotz

Licht metalen velgen van diverse merken?

 

Bekijk ons assortiment

De beste wielen voor uw wagen vinden

Welke wielen u kiest is deels afhankelijk van het merk van uw wagen, als ook bepaalde specificaties zoals het model, de inchmaat van de wielen, enzovoort. Via onze webshop kunt u specifiek op zoek gaan naar de wielen die in overeenstemming zijn met uw vereisten en afmetingen.

U krijgt een overzicht te zien van alle wielen die bij uw wagen passen. Vervolgens kunt u ook andere criteria bijvoegen, zoals de kleur van de wielen, de ET-waarde of de prijs. Op die manier vindt u in een mum van tijd de beste wielen voor uw wagen!

Montage van de lichtmetalen velgen

Dregema verzorgt ook de montage van uw lichtmetalen velgen. Onze vakkundige medewerkers monteren de velgen. Zo weet u zeker dat alles op de juiste (en meest veilige) wijze gemonteerd wordt.

Kiezen voor Dregema?

 

Vakkundig advies

Wij geven u vakkundig advies over de beste lichtmetalen wielen voor uw auto.

 

Levering door heel Nederland

De producten uit onze webshop leveren wij in heel Nederland.

 

Wilt u dat wij helpen?

Kom gerust lang in onze winkel. Dan helpen onze vakkundige medewerkers u verder.

Contact

Heeft u nog vragen, stelt u ze dan gerust!

 

Direct contact