fbpx

Cruisecontrol laten inbouwen? Dan bent u bij Dregema aan het juiste adres. Wij verzorgen de inbouw van uw cruisecontrol in alle merken auto’s.

Wilt u:

  • minder geld uitgeven aan brandstofkosten?
  • veiliger rijden?

Cruisecontrol in de auto levert u aantoonbare voordelen op.

Wat doet cruisecontrol?

Met één simpele druk op de knop het tempo van uw auto te bepalen? Dat kan met cruise control. De cruise control is een elektronische snelheidsregelaar.

Heeft u het juiste tempo ingesteld dan neemt de cruisecontrol de functie van het gaspedaal over.

U bedient de cruise control via een bediening op het dasboard of de stuurkolom. Tegenwoordig kunnen in vrijwel alle auto’s cruise control systemen geplaatst worden. Of u nu super, diesel, normaal of LPG rijdt.

Cruisecontrol inbouwen regio Emmen

Verhoogd comfort

Het rijden met cruise control verhoogt het comfort. Zeker wanneer u lange afstanden overbrugt merkt u dit verschil. Door de gelijkmatige rijstijl bent u beter uitgerust wanneer u op uw bestemming aankomt.

Besparing van brandstof

Bijkomend voordeel is dat u door de gelijkmatige rijstijl brandstof kunt besparen. Doordat u de auto minder belast en minder vaak van tempo wisselt bespaart u brandstof.

Verkeersboetes voorkomen

Stelt u de cruisecontrol in dan is de kans op boetes kleiner. Simpelweg omdat u niet meer per ongeluk te hard rijdt. U stelt de maximum verkeerssnelheid in en voorkomt onvoorziene (en ongewilde) kosten.

Meerdere geheugenfuncties

U kunt bij ons terecht voor de inbouw van cruisecontrol met diverse geheugen functies:

  • 1 geheugenfunctie – vanaf € 495,- inclusief montage
  • 2 geheugenfunctie – vanaf € 525,- inclusief montage
  • 3 geheugenfunctie – vanaf € 549,- inclusief montage

Standaard krijgt u bij aankoop 1 geheugenfunctie. Dit betekent dat u een snelheid in het geheugen kunt zetten. Kiest u voor meer geheugenfuncties dan kunt u bijvoorbeeld 3 snelheden in het geheugen van de auto programmeren.

Cruisecontrol aanbieding

Maak gebruik van onze cruisecontrol aanbieding

 

Interessante artikelen

Direct offerte opvragen?

Offerte aanvragen automaatspoeling